за любов

1.

за любов
і все
і допити до дна
холодного вина
треба йти
що пройшло
несе
біле пір’я душі
блюз дощу у вірші
у світи

(приспів)

де з кожним словом
кожна мить
у серці ніжністю бринить
і ночі виткані з краплин
зоряних
любові мова
всесвіт – ми
торкаєм пристрасті крильми
хмільного неба дивний плин
чар весни

2.

намалюй
мені
цю росу на траві
що світанок привів
золотий
гнізда ласк
і снів
поцілунки вітрів
все що промінь зігрів
молодий

(приспів)

3.

хай нема
доріг
за стіною стіна
і злодійка війна
знов на ти
все мине
і сніг
напуватиме світ
зодягатиме в цвіт
ті сади


(приспів)

7 Лютого, 2017


Рецензии
Приветствую, Юра.
Очень поэтична Твоя песенка.
http://www.stihi.ru/2017/02/08/8439
(рискнула перевести:)
Уважительно,
я

Светлана Груздева   08.02.2017 18:33     Заявить о нарушении