Пори року. Iронiчне

Я – жінка. А чи, може, ти осліп
Чи панцир спорудив собі зі сталі…
А весни йдуть, і кличуть у політ,
І манять, манять недосяжні далі.

Я – жінка. Подивись уважно ще,
І хай збігають роки за роками…
А літо поливає нас дощем
І обіймає теплими руками.

Я – жінка. Хай жовтіє вже трава,
Втрачають одяг на деревах віти.
І злиться осінь, бо вона тут не права.
Я – жінка. І цього їй не змінити.

Як підкрадеться на поріг зима
І затріщать льоди річками дзвінко,
Я їй скажу: «Стараєшся дарма,
Не здамсь без бою! Я, по-перше, жінка!»


Рецензии
Браво! Так держать !!!

Наталья Бурлай   08.02.2017 22:31     Заявить о нарушении
А то! Нас никакими временами года не запугаешь! (улыбаюсь).
Спасибо, Наташа! Буду заходить в гости.
Радости и вдохновения!

Наталья Бидненко   09.02.2017 21:16   Заявить о нарушении