Кохаю

Я впевнена, що  я тебе кохаю.
Я зрозуміла за ці дні .
Що ти єдиний мій коханий
Ти лиш один в моїй душі

        ***

Що я для тебе серце берегла
Що я туди нікого не впускала
Та де ж ти був, так довго, мій коханий?
Мабуть шукав мене між люду?
А я чекала та чекати буду,
Бо ти – це все, що в мене є.

***

Я впевнена, що я тебе кохаю
Я зрозуміла за ці дні,
Що люди мало що в коханні тямлять,
А відчувають покликом душі.
Навіщо ж гаяти нам час?
Навіщо чогось нам  чекати?
Цей поклик може бути лише раз,
І ти не смій цей шанс втрачати!

***

Я впевнена – що ти моє кохання,
Що ти як вогник у моїй душі.
Тобі я присягаюся в коханні
Тобі я буду вірна усі дні.


Рецензии
Дарья,як впевнено кохає ваша героїня.Невже це у вас таке палке кохання.Звісно браво,що є така любов.Я впевнена, що я тебе кохаю.Ух!Здорово,Дарья.

Владимир Олийнык   12.02.2017 13:27     Заявить о нарушении
Владимир, так и есть! Любовь приходит к нам нежданно, и накрывает с головой!

Дарья Гогунская   12.02.2017 13:43   Заявить о нарушении
Браво,поэтессо!

Владимир Олийнык   12.02.2017 21:44   Заявить о нарушении