Приветствие Греции

Вітання  Греції

Колиска – Греція – культури
Науки  і  архітектури,
І  демократія, як  квітка
У давній час у ній розквітла!

Що ж має  Греція  сучасна?
Та авангардна  роль вже згасла.
Провінціальна то країна,
Перед  Європою  гне спину.

В  ЄС фінансовій машині –
Всі  олігархи на  вершині!
Для  Греції  ЄС-кільце –
Ошийник лише та прицеп!

Та нинішня країни дійсність:
Звелася  в ній народна гідність!
За звільнення від скритих чар,
Зтягти прихований тягар!

Ми щиро  Грецію вітаєм,
Таку до неї  думку маєм:
Щоб знову  Греція розквітла,
І  дарувала  людству світло!

                3.02.15р.


Рецензии