Рай ЕС

Рай  ЄС

ЄС  створити  люди прагли,
ЄС – задуманий  для  блага
Європи  старої  народів,
Життя  у  праві  і  свободі!

Валюта  всіх  тепер  єдина!
Кордони зникли – є  країна,
Об’єднана  в одну  Європу –
Новітній  рай після потопу!

В  стосунках досягли прогресу!
В тім – всіх зустрічні  інтереси!
Єдиний  гімн  для  всіх  лунає!
Всяк в спільнім господарстві дбає!

ЄС  багато  має  плюсів,
Та не вдержався  змій в спокусі:
Замість  пріоритету  права –
Він ввів фінансову  управу!

Всі  замість  райської  надії –
Стали  заручники  у  змія!
Яка ж то буде  незалежність,
Де всі – фінансово  залежні?

В  Європи східної  країнах –
Вся  промисловість – у руїнах!
Винищується  господарство,
Не має права  голос братства!

СМІ  ж  європейські  видають:
Життя  в Європі – як  в раю!
Отож  в  Європу  люди лізуть
З  країн, де Ви зробили кризу!

То ж що – безвихідна затія?
В  Європі  чин угод  не діє?
Ніхто  свободі  не  радіє –
Всі стережуться  санкцій змія!

Та  вихід є все ж, що казати –
Його  не бачать «демократи»!
Одна  почесна  в світі  справа:
Відбудувати  дійсність  права!

Права  єдині, нерухомі,
У всьому  Європейськім  домі!

                01-2.02.15р.


Рецензии