Сила любов

Сива - білокрила як лебідка в небі
Дівчина безсила,крила загубила
Плаче не стихає, пальці загибає
Де ж  ти мій коханий? серденько страждає.

Пташечка у небі,високо літає
Як там мій рідненький,тільки небо знає
Знаю скоро прийдеш ,двері відчиняю
Милий мій коханий,серденько все знає.

Хай наступить ранок,ти прийдеш до дому
Як же я чекала,ночами сумувала
На коліна впала,дякуючи Богу
Що прийшов коханий,цілий та здоровий

Дякую кохана,що мене чекала
Що очей своїх ти, ночами не смикала,
Ось тепер ми разом,не треба горювати
Будемо ми жити,на донечку чекати.


Рецензии