день вiдлiтаje

день відлітає
тане
мов хвиля камертону
тоне
у небокраї
такий
світлий і легкий
як душа нехрещеного немовляти
невідомо куди
та знаю
що назавжди

звідтіля
повертаються неприкаяні спогади
і все те
що не до кінця прокляте

недоношені вірші
які вирвались стрімголов
яких не обвуглює любов
так і не навчилися дихати світом
вони не вмиратимуть
як солдати
їм нема кого гріти

ні того
хто знайшов на іконку кута
і живе
відцвітає неначе
ні того
хто торує торою шлях
оминає хрести
дарує дотик Стіні Плачу
ні того
хто оминає Стіну і на устах
коронує Коран
та не бачить
інших доріг на вершину вершин
більшого болю в словах
не гріши
серця що зраду пробачить

день відлітає
мов куля сліпа
падаю гільзою
Бог підбирає

5 Лютого, 2017


Рецензии