Ты б еш нярвовы рытм-Beat The Devil s Tattoo BRMC

Ты пакідаеш
Каханне, што маеш
Ходзіш ты па лязе
А падаць некуды...

Па целу болі,
Кожну костку ломіць-
Нічога не зменіш
І будзе як заўжды...

А дух твой моцны,
Смерць - усё што песціш,
Калі спіш на цвіках,
А падаць некуды...

Ты захаплялась
Мроямі людскімі
І кожны быў на троне,
А пешак не было...

Няма тут мiра -
У спрэчках загубiлi,
Знiшчылi каханне -
Прадалi па частках...

Не пераможаш,
Калi ўсё адмовiш.
Вочы адчыняй жа
I выпускай бясоў

Нiтку прадзяю ў iглу
(Ты б'еш нярвовы рытм)


Рецензии