Зязюля - Кукушка - Кино В. Цой

Песень яшчэ не напісаных колькі?
Скажы зязюля, праспявай!
У горадзе мне жыць альбо на выселках,
Камянём ляжаць альбо гарэць як зорка?
Як зорка...

Сонейка маё, зірні на мяне,
Мая далонь ператварылась у кулак.
Калі ёсць порах, дык дай агню мне.
Вось так.

Пойдзе хто па следзе самотнаму,
Моцныя да смелыя галовы склалі ў полі.
У баі.

Мала хто застаўся ў светлай памяці,
У цвярозам розуме да с цвёрдай рукой у страі.
У страі.

А дзе ж ты цяпер воля вольная,
З кім жа ты цяпер ласкавы світанак сустракаеш,
Адкажы!

Добра з табой ды дрэнна без цябе,
Галаву да плечы цярпліваму пад пугу.
Пад пугу.


Рецензии