Самур тамун булахар

Чи Самурдин дамаррикай
Авахьзава булахар,
Лугьуз мани шагьваррикай,
Юзурзавай къавахар.

Гагь чеб фида ван тавуна,
Т1ебиатдин хуралай.
Гагь шур-шурда ван къачуна,
Каспи гьуьлуьн мукьвалай.

Кьил агъузна салам гузва,
Цуьквери чи булахриз.
Ст1алрини къуват гузва,
Къацу хьанвай яйлахриз.

Самур вац1ун чешмеяр я,
Хайи чилин булахар.
Михьивилин чешнеяр я,
Чи тамарин булахар.

Фото из личного семейного архива
Самур тамун булахар
Чи Самурдин дамаррикай
Авахьзава булахар,
Лугьуз мани шагьваррикай,
Юзурзавай къавахар.

Гагь чеб жеда ван тавуна,
Т1ебиатдин«ахварик»,
Гагьни «шур-шур» ван къачуна -
Каспи гьуьлуьн къатарик.

Кьил агъузна салам гузва,
Цуьквери чи булахри -
Булахрини къуват гузва,
Къацу жезвай яйлахриз.

Самур вац1ун чешмеяр я,
Хайи чилин булахар.
Михьивилин чешнеяр я,
Чи тамарин булахар.


Рецензии