Пiсня бiля моря

Зелені хвилі набігають на пісок,
Прозорі хвилі на пісочок золотий.
Русалочки шепоче голосок:
"Де ти,мій Принц,коханий,дорогий?"

На обрії біленьке хмар вітрило,
До берега все ближче випливає,
Проміння сонечка його підчервонило:
Ассоль свого коханого чекає.

Сиджу я на пісочку золотому,
І море,й землю,небо оглядаю,
І пісню шлю  - йому,тому одному:
"Де ти,мій Принце,
                я тебе чекаю!"

Ласкаве сонце радує,як свято,
І море ніжно,ніжно огортає,
Ми різні всі,і як же нас багато,
І кожен з нас любов свою чекає...

  Весна 2000 р.


Рецензии