Гуля вiтер...

Гуляє вiтер страх  i смерть
Залiзо в щелепах скрегоче
Все завива i так регоче
Кривавим маривом на чверть
Заполонивши сiре небо
Пiд стогiн сталi та свинця
Благає Бога за мерця
Твоє життя дає за себе.
Бринить сльоза не чутно птаха
Нiхто нiде не гомонить
Убили все життя на плахах
Пiд дощ свинцевий нi на мить
Свою ходу не зупиняє
Як чорний крук душi злiтає
Вiд божевiлля  смерть ридає   
I туга вiдчайдушно крає...
Серця мерцiв, мерцiв серця... 
   5 лютого 2017 рiк
   Вiктор   Симоненко


Рецензии