В кна

В телефоні тихий режим.
Світло горить в коридорі.
В цей вечір я вдома один,
Слухаю тишу на дворі.
Вікна моргають навпроти,
Історії криють чужі.
Ховають радість, турботи,
Хвилини любові в сім'ї.
Ці вікна - старі мовчуни,
Знають про нас таємниці.
Скільки сказали б вони,
Був би в них шанс говорити.
Я гляну на вікна і крізь,
І погляд кудись в далечінь.
За вікнами сховані всі.
Я, вікна, прошу вас, мовчіть!

#ЮдженЛович
02.02.2017


Рецензии