молитва

Мій Боже, дякую за все
що маю і чого не маю
що знаю цінність слова "дороге"
і правильну дорогу обираю.
Мій Боже, дякую тобі
що ти мене не покидаєш
що ти живеш в моїй душі
і від біди все відвертаєш.
Що даєш сили далі йти
шляхом тернистим і шляхетним
і віриш в мене ти завжди
даруєш раптом стрімкі злети.
Мій Боже, я прошу пробач
пробач мене, свою дитину
за метушню, тривогу, страх
і за ображену людину.
Пробач за відчай і за біль
що так люблю в собі носити
ти знаєш скільки було бід
ти знаєш, я змогла простити...
Пробач і ти мене, молю
мій тату рідний, мій Отець
я тихо голову схилю
перед тобою, мій взірець.
І попрошу я лиш одного
щоб моїх близьких ти беріг
і знаєш, більше...більш нічого
ти й так багато дати зміг.


Рецензии