Непiдсуднi

Закриті кордони, відкритії душі.
Режиму тиші ми, втім, не порушим.
Скоріше, загубимось без вісті в справах,
Аніж опинимось разом на лавах
Тих самих підсудних, що вкрали на мить
Краплини свободи, яка так п'янить.


Рецензии