Лист до адресата!!

У небі пролітає птаха,
повз неї проліта літак,
куди б і повідомлення "послати",
щоб полетіло й воно так.
І,щоб дійшло до адресата.
Ну,а до кого?Знати би його?!
Куди народу прокричати,
що вже винищують його.
Про нашу рідну Україну,
яку шматують по кускам.
Про долю тих хто просто гине,
кого з землі вже не піднять,
а рідним їх розпачу й болю,
вже довго не угамувать.
Про тих,хто з рідної домівки,
без втіхи"за кордон"біжить,
щоб трохи грошей заробить,
щоб своїх діток прокормить.
І розказать про медицину,
що страшно-захворіть й родить.
І про закони,про свавілля,
про те,що всім нам так"болить".
Про немічних бабусь й дідусів,
яким немає на"що"жить.
Про комуналку більшу ніж зарплата,
про пенсію-щоб"олігархам"всім так жить.
Ну і про"зомбі-ящик",
що так хоче мозок всім промить.
Коли дійде той лист до адресата,
нехай оповістить його,
що усі люди рівні,всіх їх треба поважати,
бо всім в житті за все відповідати,
бо кожному воздасться по заслугам-треба пам"ятати.


Рецензии