Банда збоченцiв або знову через жопу

Вже третій рік на Сході йде війна,
воюємо з рашистом-супостатом.
Герої гинуть і палають хати,
бо всередині нас самих вона.

Бо все москальським духом так і тхне,
просякло все расєюшкой буквально.
Ба, навіть символ їх кремля анальний,
на Євробачення-17 зазіхне!

Яка національна самобутність
чи наший петриківський колорит?!
По суті ближче виродкам іврит,
по формі до смаку – московська сутність…

Погляньте тільки ви на логотип!
Що спільне з Україною він має?!
Кремлівські куполи він нагадає
й секс-іграшки анальний прототип…

Їх артом ситі ми по самі гланди
і тут уже, шановні, не до сміху,
бо судді й виконавці нам на лихо,
одна рашистсько-московитська банда.

Нікчемні виродки, фарбовані холопи,
пухлина ракова на тілі у народу,
душителі культури і свободи,
засуньте логотип той собі в жопу!

02.02.2017

* За мотивами статті „Євробачення-2017 – дізайн па-русскі“: https://porokhivnytsya. com.ua/2017/01/31/eurovision-2017_kacapskyy-design/ (пробіл видалити).


Рецензии