Зорька2

Зоречка сіяє,
Сонечко встає
І на небі  синьому
СвIтла нам дає.
Здрастуйте, днинка ясна!
Здрастуйте, дорогою!
Проживемо прекрасно
Ми його з тобою,
Все, що з нами буде
Зустрінеш мирно ти,
Побажаєш людям
Щастя, доброти.
Хай печаль обходить
Будинок стороною,
Проживемо щасливо
Цей ми день з тобою.


Рецензии