Печаль кружляe листям золотавим

    Печаль кружляє листям золотавим,
    Сумує тихо жовтень за вікном,
    Схололе сонце променем яскравим
    Гойда жалі за літом, за теплом.

    Тамують біль троянди горделиві,
    Тьмяніють у свої останні дні,
    І пісня журавлина незрадлива
    Щемить у серці глибоко, на дні.

    Дарує вітер пахощі осінні
    Та знову кличе хмару дощову,
    І десь вже дзвони виграють весільні...
    Я осінь слухаю і п'ю. Живу. 


Рецензии