Воительница

Дівчина-воїтель

На баскім коні ти скачеш,
України стяг в руці.
І з тобой – богиня вдачі,
І летить стріла, свистячі,
Попадає вірно в ціль.

Чорне знам’я з хижим вовком,
Свита мчиться за тобой…
І блищить волосся шовком,
І гримлять вдалі без змовку
І литаври, і гобой.

Хто ти, дівчина-воїтель?..
Якби ти була зі мной…
Став би я міцнішим криці
Переможной задля миті
В битві світла із пітьмой.

29.5.2016


Рецензии