На зАймане сЕрце... до дня СВятого ВАлентина

На займане серце не треба плекати надію.
Як кулька,  стрибає воно, як веселка радіє.

Метелик і янгол в жагучім коханні кружляють.
Їх чати небес захищають, як біс зазіхає.

У День Валентина Святого, хвала йому, Боже!
Це свято – купання у щасті двох милих, так схожих!

У стані мінорно-мажорному серденько-квітка.
Розлука, чекання в закоханих - час, як від збитка.

Коли насолода вирує в палких поцілунках,
їх доля, за збігом обставин,  з"єднає в стосунках.

У День Валентина Святого, хвала йому, Боже!
Це свято – купання у щасті двох милих, так схожих!

чАти – стража, караул
вирує - бурлит, кипит               
плекати - лелеять                31.01.2017


Рецензии