так вийшло

так вийшло. цей ранок зустрінем не ми
не ми озирнемось чи глянем у вікна
запалим сірник чи заллємось слізьми
чи у воду поставимо зірвані квіти.

не ми розгорнемо газету в метро
запізнитись кудись нам ніколи не вдасться
не ми проспимо будній день, й загалом
це не ми живемо і шукаємо щастя

вже до ранку забудемо всі імена
і всі речі підкинемо в жовті крамниці
приведемо в порядок свій глузд. і дарма.
завтра будем не ми, а нулі й одиниці.


Рецензии