Пишу пiдручник для закоханих мужчин

Пишу підручник для закоханих мужчин.
Хоча, насправді, я – закоханий мужчина.
Вже через це писати книжку є причина.
Любов і є завжди причина всіх причин.

А сторінок – не більше, ніж у назві – слів.
То, може, буде не підручник, а нотатник:
Десь – слушна думка, десь – із класиків цитати.
А більше – те, що в мріях бачити хотів.

Хоча... Підручник і нотатки – все не те.
І врешті вийде, як завжди, лиш вірш – не більше.
Я звик: підручниками є всі мої вірші –
Бо про кохання слово щире і просте...


Рецензии