Любов границь не знае

По селу Іде новина -
Грицько.скоро женить сина.
Наречена не проста,
Родом з Африки вона.
Звати, нІби то, Рудо,
Де зустрів- не зна ніхто
Десь по світу мандрував,
Своє щастя повстрічав.
Телеграму син прислав,
Що недавно татом став.

Мати мало не зомліла,
Але внука захотіла
Потримати на руках,
Хоч   бере її вже страх:
Що за плем"я тосомбуру?
Лиш би син не їхав здуру
В Африку , де тесть вождем.
Пишуть сину:" Їдьте!Ждем!"
Але чим гостей встрічати ?
Де бананів стільки взяти?

Син писав , щоб не забули,
Що мисливці тосомбури.
А в селі є, звісно, " діч",
Як тягар звалився з пліч.
Свинку тут приговорили
І ковбасок накрутили.
Є і шинка, й полядвиця,
Їжа Їм така згодиться.!
Є і сало , і гор1лка,
Буде з чим кричати" Гірко!"

Зустріч видалась на славу.
Поріднились з тусумбару.
Хоч невісточка темненька,
Та встає вона раненько.
І танцює і співає,
Білі зубки файні має.
Хоч вона і тосомбура,
Та любов таки здобула .
А синок маленький- диво
Все в сім"ї у них красиво!

Щастя  все село бажає,
Бо любов границь не знае.


Рецензии
Хотя и не знаю украинского, но всё понятно...

Анатолий Кожевников   10.02.2017 09:33     Заявить о нарушении
По картинке еписала в одной группе ... Только на ней индейцы )))

Татьяна Малюк Кицул   10.02.2017 12:37   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.