Сифте вуна вири алем заз ганай...

Сифте  вуна вири алем  заз ганай -
Марвардин цуьк гъиле аваз атанай .
Садлагьана къана вучиз, лагь,  гьава,
Вучиз гила рик1 рик1ивай хьуй яргъа?

Ч1улав цифер  марф кьилеллаз  к1ват1 хьана -
Вили цавай мурцар алай хар къвана.
Рик1 т1ар жедай къайи гафар лагьана …
Муьгьуьбатдин булах яраб кьурана?

Вуч себеб яз гегьенш дуьне дар хьурай?
Кар алачиз вучиз  рик1ер  т1ар хьурай?
Кьве чин алай инсанрикай куьц1ена…
Яраб муькъвер рик1яй рик1из уьц1ена?

Чеб-чпелай къвезва ц1арар къелемдал,
Гегьверар хьиз, накъвар къвез кьве кьекьемдал. 
Мукьвал-мукьвал эхиримжи вахтара
Пашманвилин рангар ава гафара....

30.01.2017


Рецензии
Хорошие строки!Успехов Гюзеля!

Магомед Мирзоев Мирзой   01.02.2017 16:19     Заявить о нарушении
Спасибо огромное. Мне приятно. желаю всего самого светлого и творческих успехов

Гасанова Гюзеля   06.02.2017 10:36   Заявить о нарушении