***

Що коїться в душі, коли кохаєш?
Що коїться в душі, коли не знаєш
Як підійти та як сказати це,
Таке мале, але важке слівце?


Як тяжко серцю від цього кохання?
Як йому стало тяжко від змагання
Між вибором "відразу все сказати",
Чи "краще до останнього мовчати"?


Я можу розказати, бо я знаю.
Я навіть в цьому ділі досвід маю.
Душа кричить, а сердце кров'ю плаче
І через це воно тепер незряче.


Не можу покохати я другого.
Не может я тепер знайти такого,
Який серденько й душу приголубить,
Який мене таку як є полюбить.


Скажу тобі одне - це дуже тяжко,
Задумайся, моя маленька пташко:
Чи полетіти з милим і кохати,
Чи помирати від тяжкої втрати.


Рецензии