Мамi

Тебе нема. І нікого спитати,
Чи тим я вірю і чи тих люблю.
Моя рідненька, невгамовна мати!..
Ні, я не плачу, лиш ночей не сплю

Та все листаю пам’яті картинки.
Ідуть без тебе й літо, і зима.
Як рано, мамо, стріла ти обжинки,
І я тепер лишилася сама.

Сама собі питання ставлю руба,
Сама іду до вивершення мрій…
Відпочивай, моя матусю люба –
Я справлюсь. Ти за мене не болій!


Рецензии