Цвет расставания песня

Цвіт розлуки
(пісня)
Хто сказав , що жовтий цвіт - розлука,
Розлучитись можна і за мить.
Бо життя, це дуже мудра штука,
А при розлуці серце так болить.
 
Коли дарують жовтії троянди,
Вони не будуть вам як каяття,
Ви простягніть одне одному руки,
В коханні так пройдіть через життя.
 
Красиві квіти у своїм убранні,
Троянди різних, різних кольорів.
Ти знай, що прийде і твоє кохання,
Ще просто милий тебе не зустрів.

Коли зустріне тебе твій коханий,
Простягне руки до тебе свої,
І ніжно, ніжно пригорне бажаний,
Щоб смутку очі не знали твої.


Рецензии