Слова

Слова, як долі,
Так змістовні,
Як квіти в полі,
Непоборні.

Живуть віками
Мудрі слова…
Над пелюстками
Сяє роса.

Слова потворні
Пишуть гріхи.
Зміти полову,
Вуста замкни.

У добрім слові -
Добра сила.
Слова любові
Роблять дива.

Слова порожні
Не розкидай!
Пісню бабусі
Не забувай!

Засій круг себе
Щирі слова.
Ти не впізнаєш
Свої жнива.

Ти граєш ролі
Чужомовні.
Слова, як долі,
Так змістовні…


Рецензии