Час...

Час служить, час сумує,
пролітають птахи-роки.
Журавлиним ключем, зменшуючись у височіні піднебесній,
ніби слова прекрасної пісні.
Час - для нас, коли ми щасливі зараз.
Час тягнеться довго,
якщо від справ немає толку.
Час - мить очікування,
на вокзалі життєвого страждання.
Час - щастя,
у полоні радості, любові і пристрасті.
Час поспішає сам і квапить нас,
як термінове замовлення.
Нам усім треба усвідомлення часу,
щоб тримати ногу на стремені,
і у будь-яку мить  понестися ускач,
для виконання своїх завдань.
Нас навчили ділити пору року.
Адже воно у нас окремо
для роботи, сім'ї і дому,
для забав і для головного.
Якщо щасливіше стаємо з кожним днем -
час не даремно проживем.
Якщо ти повністю завалений  справами,
значить стрес вирощуєш своїми руками.
Список справ на кожен день і записник,
служать часу умішком.
Час надається усім,
на рівних правах безкоштовно,
але як ти їм дорожиш
у житті безоглядному?
Хвилини сьогодні - твоє завтрашнє Життя,
прикрась справжньою миттю його височинь.


Рецензии