Надiя...

Надія приносить світло.
Високо цінується у нашому несвідомому Cвіті.
Допомагає на життєвій дорозі, вистояти і не загинуть.
Надією повняться серця в очікуванні земного дива.
Немає у Надії ні початку, ні кінця,
вона з вічного замкнутого круга.
Люди, життя цінуючи, ще не готові проявити повну довіру до Всесвіту.
адже надія родом звідти - з вічного світогляду.
Якщо ти вважаєш, що твоє бажане можливо і повинно здійснитися,
означає, Надії відкриваєш шлях уторований і чистий.
Сприятливе і корисне завжди збудеться,
Надія не обдурить, прагнення відбудеться.


Вы можете прослушать данное произведение на канале автора: https://youtu.be/l_YVlOZdTvg


Рецензии