Кожна чeкаeмо...

Кожна чекаємо
тепла і ласки,
куди ми без вас, без чоловіків.
Така наша природа,
без вас і не було б
продовження роду.
На Землі, не визнати
наших поколінь слідів,
але ми знову приходимо
на Землю, на її
Вічний Заклик.
Земля - Мати все виносить,
прощає помилки у Долі,
виправити їх просить,
во славу собі і тобі.
Ми Природу свою вивчаємо,
але Теорії Дарвіна
все ж всупереч,
не віриться,
що пішли від мавпи,
хочеться нам розумного
початку.


Рецензии