Iз одноi дiжки

Бідність і крадіжки
Із одної діжки,
Як живеш заможно
Красти менше можна.

Хіба в мільйонерів,
У цих ненажерів,
Вкрав собі й онукам,
Положив край мукам.

Ти придбати можеш
Все що тільки хочеш,
Як грошей чимало
Витрачаєш вдало.

Бідність і крадіжки
Із одної діжки,
А як розірветься
Жалкувать прийдеться.

Що в державу з тилу
Бідність пропустили,
Владо пожди трішки
Будуть скрізь крадіжки.
28.01.17.


Рецензии