Огорта вечiр пледом

Огортає вечір пледом
Сумнівів, тривог, думок...
Теплий чай з гречаним медом...
Геть, тривого!.. Ще ковток...

Розливається утома
По кімнаті... Кіт Муркіт
Зачиняє двері дому
І стає біля воріт.

Він вартує нічну тишу
І блаженний спокій снів,
Не проскочить в нього й миша,
А печалі - поготів.

Теплим молоком проллється
Вічна путь - Чумацький Шлях,
Колисає моє серце
Місяць в золотих ланах...

             м. Донецьк, 29.01.2017


Рецензии