Не понимаю

Я зовсім тебе не розумію,
Як хочеш, то я тебе зігрію.
Як хочеш, то я тебе покину,
Та потім не треба кричати в спину.

Я зовсім тебе не розумію,
Ти кажеш: "Без тебе я не вмію".
Та потім сама втікаєш,
І що на разі ти маєш?

Не треба від мене бігти,
Не треба пускати кігті.
Як скажеш мені, я зупинюсь,
Я більше нічого не боюсь.

Я більше не буду тримати,
В ночі більш не буду кричати.
Не буду до тебе звати,
Та тільки не хочу втрачати.

Накажеш, я буду стрибати,
А можу покірно стояти.
Та буду по трохи вмирати,
Та тільки не хочу втрачати.

Ти можеш мене розірвати,
Можеш у серце стріляти.
Та тільки одне мусиш знати,
Тебе я не хочу втрачати.


Рецензии