Послання народним депутатам

Хлопці у руки взяли автомати,
Щоб боронити Вітчизну свою.
Плачуть за ними ночами дівчата,
Тужить і молиться мати солдата.
Тільки нардепи, немов у раю.–

Кожних пів-року у них відпочинок:
Їдуть у теплі, шикарні краї,
Мають щороку новий будинок,
Десь на Багамах, чи на Балі.

Мають  яхти, коханок для тіла,
Фірми, заводи, свої літаки,
Їх не зачепиш ні словом, ні ділом –
Недоторканні, бачиш, вони!

"Слуги народу"...служать для себе,
Все підіймають...зарплати свої,
У боротьбі за "щастя народу"
Часом болять лише язики.

Кажуть, що жде нас "світле майбутнє",
Хтось може вірить і досі у це?
Ждуть – буде свято. Але тільки будні,
Сірість і бідність серце пече!

ЖАДНІ, СТОРУКІ,СТОРОТІ ПОТВОРИ!
Гроші мішками до себе гребуть,
В шкурах овечих вовки! Може скоро
в пекло чорти вас живцем заберуть!


Рецензии
Страшное происходит. Тьма бесится в малом, даже уже не скрываясь.
А народ верит в светлое будущее, тем и живы.
Ад точно на Земле. Валя, неужели мы сами выбрали здесь родиться?

Ирина Лазаренко   02.02.2017 23:11     Заявить о нарушении
Да,идет война тьмы и Света.Похоже,что ад взбесился.
Это сейчас идёт выбор...


Валентина Козачук   03.02.2017 07:57   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.