Украинский Гарик 289

Український Ґарик 289

За мотивами І. Губермана

Не важко від буденності скупої
і суєти місцевої сволоти,
поки на світі є п’янкі напої
і солодість книжкової гіркоти.


Оригінал

Не тяжелы ни будней пытки,
ни суета окрестной сволочи,
пока на свете есть напитки
и сладострастье книжной горечи.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".


Рецензии