Довольно!

Досить!

Тролейбус ще перед очами,
Побиті  люди  палачами!
Були у ньому люди мирні,
Вони у чому  стали винні?

Катами мирних міст обстріли
Людей десятки вже скосили!
Обстрілам тим нема припинку –
І  гинуть люди на зупинках!

Душа благає Бога просить:
Вже досить жертв і крові досить!

Автобус жовтий – жертва акцій,
Тролейбус – жертва провокацій,
Тепер вже залп по кварталам!
Тож схаменіться! Годі  Вам!

Терпіти скільки провокацій?
На крові людській махінацій?
Війну з військовими ведіть,
З своїм народом – припиніть!

Народ кричить, страждає, просить:
Вже досить провокацій, досить!

Донецьких мало вулиць мирних,
Вже й маріупольці повинні?
Обстріли кварталів зухвалі –
Діла бандерівської швалі!
За напад видать ополченців –
Бандитів намір тих без серця!
Чи жертв людських ще мало Вам?
Зухвалий залп по кварталам
Вів із містечка Сартана
Сам український сатана!

По кварталах стрілять хто просить?
Тож припиніть! Вже годі! Досить!

Хоч раз би в пику затопили!
Та так, щоб пір’я  полетіли!
Щоб всіх позбавити охоти
Настроювати  вражі  роти!

Ми ж – просто мирні громадяни,
Та змушені  терпіти рани,
Бо з славнозвісного майдану
Прийшли правителі-тирани!

Вже серце жах той не виносить!
Вже досить провокацій, досить!

Отих  великих  і  малих,
І  з  літаками, і  без них!

Ми ж – просто громадяни чесні,
Але правителі  почесні
Законів правди не виносять,
Біду  і  горе нам приносять.

Народ від них наш вже голосить!
Повинні  всі  кричати: досить!
                27. 01.15р.


Рецензии