Заблудилася

Короткі дні і довгі ночі,
Це все,чого в житті ти хочеш,
І незалежність на всі крила,
Думки твої любов накрила.
А зараз ти летиш стокрила,
Як в морі човена вітрила,
Як дикі хмари приютила
Небесна бездна.
Дитина місяця і зір,
Ти заблукала,все ж повір,
На світі є для тебе місце,
Хоча в душі спить сивий звір.
Ти вбий його своїм зізнанням
І щастя прийде не останнім,
А з першим подихом світання,
З появом весни.
Обігріває сонце тіло,
Шалене,та не в тому діло,
Ти просто хочеш показати,
Що не потрібно співчувати,
Заблудилася,
Що не даремні сподівання
І схаменулися востаннє,
Та не навчилася.


Рецензии