Якщо в серц любов нема...

   Якщо в серці любові немає,
   Ходять з мертвими люди серцями.
   Ще не мертві, та вже й не живі,
   Так і котяться хмурії дні.

   Без любові ж бо наче без сонця,
   Не загляне й промінчик в віконце.
   Без любові блисне лише мить,
   Вже не буде кому і світить!

   Бережімо ж любов нашу, люди!
   І вона у житті у нас буде
   Сонячним сяйвом, джерелом буття,
   Альфа й Омега земного життя!


Рецензии