Дн продзержинськ

Я ЖИВУ В ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬКУ,
Й  НАЗВА  ЦЬОГО   МІСТА,
ВВІКОВІЧЕНА  НА   ЧЕСТЬ,
ГРІЗНОГО    ЧЕКІСТА.

Й ЧЕРЕЗ  ТЕ  ВОНО  ВІДОМЕ,
ЩО З НАРОДОМ ПЛІЧ-О-ПЛІЧ,
ПРОЖИВАВ В ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬКУ,
МЕДАЛІСТ ,ГЕНСЕК, ІЛЛІЧ.

КОЖЕН ЖИТЕЛЬ МІСТА ЗНАЄ,
БУДЕ  ЇЖІ ПОВНИЙ  РОТ,
ЯКЩО БУДУТЬ  ПРАЦЮВАТИ,
ДМК Й " ДНІПРОАЗОТ".

ПРОМИСЛОВІ ПІДПРИЄМСТВА,
ЯК ПОРІЖУТЬ  НА  МЕТАЛ,
ТО МИ БУДЕМО  ВИВЧАТИ,
ЗАМІСТЬ ЇЖІ-"КАПІТАЛ".


Рецензии