Надкуси, як яблуко, щоб нiкому не дiсталася...

Хочу бути для тебе бузком,
фіалкою, незабудкою, трояндою,
щоб усі аромати Світу обкутали
тебе тонко в обіймах ніжних.
Щоб долоня, стикаючись з твоєю,
почуттями окрилена,
пелюстками-пальцями падала на постіль.
Фіалка, у блакиті очей купала,
незабудка, як небо обіймала,
троянда яскраво-червоним кольором губ балувала.
Надкуси, як яблуко,
щоб нікому не дісталася.
Душу в полон візьми, щоб з твоєю не розлучилася.
Що робити мені з сердечною любов'ю зухвалою,
жити без неї бридко.
Не знаю, чий ти зараз,
але серце хоче зупинити цю годину.
Ну чому, серце моє любить,
якщо навіть себе губить.


Рецензии
Відверто та щиро! Але і безмежно сумно….

Анна Стефани 2   31.01.2017 01:03     Заявить о нарушении
Вдячна за Вашу увагу.
З повагою,
Світлана.

Белякова Светлана Николаевна   31.01.2017 10:48   Заявить о нарушении