Гар ят1а вун къекъвей яраб

Ви рик1 квекай авунва лагь?
Икьван зи чан акъудзавай.
Агъу вегьиз вуна гагь - гагь,
Рик1ин хилер хкудзава.

Тадач са югъ нагъв алачиз,
Рик1 ат1удай лугьуз гафар.
Йикъар квахьна, йиф галачиз, Чуллерани гьатиз марфар.

Авуна чан вуна харап1,
Хев кумач зи саникни мад.
Гар ят1а вун атай яраб,
Руьгь акъудна хъфей фад - фад.


Рецензии