Ми восени знаходимо любов

Ми восени знаходимо любов,
Її ми часто так не помічаєм,
До нас вона приходить знов і знов,
Її знайшовши,знов її втрачаєм.


Приспів:
Любов поміть,ніколи не втрачай,
Її не можна просто відпускати,
Кохання хай вирує водограй,
Його в житті потрібно завжди мати.

Любов не помічаєм і тоді,
Коли вона приходить до нас ніжно,
Допомогла вона нам у біді,
Коли в дущі в нас непогода сніжна.

І коли в небі хмари чорні йдуть,
Й на серці туга каменем поляже,
Всі почуття недобрі відійдуть,
Коли любов до серця знову скаже.


Рецензии