Руки тi, що пахнуть виноградом

Ти закохав мене у себе поглядом,
Очима,кольору морозного туману.
І за Тобою я пішла без огляду
назад.В кишені-спогади,в руках-тюльпани.

З Тобою я перечекаю буревій,
Розвію попелом над полем сумніви.
Ще вчора був чужий,сьогодні-мій,
Не лИшилось нікого:тільки сум і ми.

І через вік і тисячі віків,що пролетять
У нас над головою зорепадом
Я пам'ятатиму,як очі ці горять
І руки ті,що пахнуть виноградом.


Рецензии