Ледацюги

НЕ ХОЧЕ   НАША МОЛОДЬ    ПРАЦЮВАТИ
ХОЧ БІЛЬШІСТЬ З НИХ ПРАЦЮЄ ЗАЛЮБКИ,
НЕХАЙ ПРАЦЮЮТЬ, КРАЩЕ МАМА З ТАТОМ
ГОДУЮТЬ ЇХ,  НА   ТЕ ВОНИ Й БАТЬКИ.

А ДІТЯМ ВЖЕ ДАВНО ЗА ДВАДЦЯТЬ П"ЯТЬ
НА  ШИЇ У БАТЬКІВ, СИДІТИ   ЗРУЧНО,
НІЖ ДЕСЬ, ЇМ ВЛАШТУВАТИСЬ ПРАЦЮВАТЬ,
БО ПРАЦЮВАТИ ЗАВЖДИ,  ЯКОСЬ СКУЧНО.

ВИНА БАТЬКІВ,ЩО  ДІТИ НЕ  ПРАЦЮЮТЬ.
ЦЯ   ІСТИНА    ДОКАЗАНА      ДАВНО
ПРИГОД   НЕРОБИ-ДІТОЧКИ    ШУКАЮТЬ,
ВЖИВАЮЧИ  НАРКОТИКИ   Й      ВИНО.

ЗВЕРТАЮЧИСЬ ДО ВАС ПРОХАЛЬНИМ ТОНОМ,
ДОПОМОЖІТЬ ЇМ  З  ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯМ,
ЩОБ НЕ БУЛО У НИХ ПРОБЛЕМ З ЗАКОНОМ
ХОЧ  ПРАЦЮВАТИ  В НИХ, НЕМА БАЖАННЯ.

23 СІЧНЯ 2017 РОКУ


Рецензии