доба

редактори раннього ранку
розмазують крихітну ранку
від сонця рожевеньким йодом
по усьому сходу

а далі з бінтом іде
із білим як білий день
редактор білого дня

а синього вечора геть
немає
і кореспондент
шкандибає
живий на чверть

ключі
всі ховає вночі
той, хто головний
редактор
директор
chief
і
(чорна ніч)
він мовчить


Рецензии