Минуло време, и на руском jезику

Веселинка Стојковић
Минуло време

Са балкона
Марамом белом
Руком неувелом
Путника
Повратника
Поздравих

У отпоздраву
Наклону меком
И осмеху далеком
Познах
Препознах
Минуло време

(Maргарете)


Руски језик:
Борисова Олга Михајловна

МИНУЛО ВРЕМЯ

С балкона
Шарфом белым
Рукой неувядающей
Путника
Вернувшегося
Приветствовать

И попривествовать
Наклоном мягким
И улыбку знакомую
Узнать
Признаться
Минуло время

               
Фотографија: Веселинка Стојковић


Рецензии
Спасибо, Веселинка! Успехов!

Ольга Борисова Гура   01.04.2017 21:37     Заявить о нарушении
Хвала Вама, драга Олга! Желим и ја Вама успехе!
Срдачно Вас поздрављам,
Веселинка

Веселинка Стойкович   01.04.2017 22:11   Заявить о нарушении