Нема нам вороття...

Зізнатись? Ні! Ні за що,а ні слова!
Що біль розлуки душить по ночах,
Що в сніг і дощ прибігти я готова,
Щоб потонути знов в твоїх очах…
Устами ніжно приголубитись до тебе,
Признатись, що ти сенс мого життя,
Тобою дихати - і більш мені не треба,
Та я мовчу...
Нема нам вороття...
 
05.11.2016


Рецензии