Зул ацукьна рагарал

Зун булахдал атана,
Хараяр гваз ц1арарин.
Зулухъ тамар ч1агана,
Иервиляй тарарин.

Кваквар вегьез, нехиш храз,
Гьар жуьредин рангарал,
Марф квай шални гъилеваз ,
Зул ацукьна рагарал...


Рецензии